Over ons2016-03-09T12:11:40+00:00

Welkom bij de Henk Baltus groothandels-bedrijven in sierteeltproducten

In het jaar 1971 werd de handelsonderneming Henk Baltus opgericht.
De bedrijven Henk Baltus Bloemenexport B.V. en Baltus Plantenexport B.V. zijn gevestigd in een modern bedrijfspand op de centrum locatie van de bloemenveiling FloraHolland te Aalsmeer.

Vanuit Henk Baltus zien wij de manier van werken in onze organisatie vooral vertaald in eigenheid, wendbaarheid en betrokkenheid bij de mensen (de medewerkers, de klanten, de leveranciers, de transportrelaties en overige ketenpartners) in de dagelijkse operatie, hetgeen het mogelijk maakt op doelmatige wijze in te staan voor de kwaliteit van diensten en producten.

Als bloemen- en plantenexporteur heeft Henk Baltus een goede reputatie opgebouwd bij de importerende groothandel, afhaalmarkten en winkelketens in een vijftiental landen, welke voornamelijk gelegen zijn in West-, Centraal- en Oost-Europa.

Sierteeltproducten zijn levende producten van hoge emotionele waarde.
Betrouwbaarheid van handelen en een optimale kwaliteit van geleverde producten en diensten staan hoog in het vaandel van het Baltus team, waarbij geldt : afspraak is afspraak.

Kenmerkend in onze werkwijze zijn de korte lijnen tussen de inkoop en verkoop, een duidelijke planning en goede logistiek ondersteund door de toepassing van moderne informatie- en communicatietechnologie. Wij zorgen ervoor dat u als klant tijdig en naar tevredenheid wordt beleverd.

“Verse bloemen, elke dag”.

Bert en Paul Baltus
Henk Baltus Bloemenexport BV
Baltus Plantenexport BV